2015. április 17., péntek

A gyűrűpárna-hordozó lány és a szülinapos macska

Panni a nyáron koszorúslány lesz! Bizony! Körianyu és Köriapu esküvőjén!
Bogica már karácsony óta mondogatja, hogy csak gyakorlojunk, gyakoroljunk Pannival, mert neki kell majd vinni a gyűrűpárnát.

Hát a dolog eddig elég lehetetlennek tűnt. Ugyanis Panni csak mászik. De nem is akárhogy ám. Csak az egyik térdét teszi le, a másik lába fel van húzva, és azzal löki magát. Olyan, mint egy kismajom :) De a kreatív anya ugyebár (én) talál megoldást mindenre: egyszerűen rákötjük majd a gyűrűpárnát a hátára :)

Állni viszont nagyon ügyesen tud :)

Videó:

A helyzet javulni látszott, mikor április elsején Panni megtette az első önálló lépését! De azóta is, mindig csak egyet. Lép egyet, körbe néz, keresi a szemkontaktust, aztán delfin-nyelven azt mondja HIIIIIIIII vagy NIIIIIIII (magyarul: nézzétek, nézzétek!), aztán leguggol és mászva megy tovább. Tegnap viszont lépett négyet!!! Ezúttal csak az iránnyal volt a gond. Mivel csak az egyik lábával lép, ezért nem előre indult el, hanem 180 fokot fordult körbe. De olyan büszke voltam Rá!

Viszont, ha fogjuk a kezét, vagy valamiben megkapaszkodhat, akkor aztán megy ezerrel!
Videó:

Még van két hónapunk az esküvőig, addig még bármi lehet. Ha mást nem, hát ráteszi a gyűrűpárnát a hokedlira (vagy beledobja egy talicskába) és majd tolja maga előtt :D

Torkámnak születésnapja volt március 22.-én (hú, jól el vagyok maradva). Ezt koronával és finom vacsorával ünnepeltük, amit Torcsi Pannitól kapott.




A két gyermekünk nagyon jól megvan egymással, bár az egyikük jobban igényli a testi kontaktust, mint a másik. Panni itt éppen szurit ad a cicának.


A kreatív anya (én) ágyat készített a babának egy cipősdobozból. Esténként mindig beletesszük, betakarjuk, megpusziljuk, reggel pedig felébresztjük.

Egyszer aztán látom, hogy Pankám is ki akarja próbálni a babának az ágyát:


És amin szintén nem lepődtem meg, az az volt, hogy Torres is kíváncsi volt:



Tegnap nagy sikereket értünk el a lépkedés terén! Délelőtt nagyon aktív volt a csajszi, lépett hatot, aztán leült. Aztán megint felállt, lépett jópárat, megint leült. Este pedig lépett vagy tizet, legalább! A mai fejleményeket egyelőre nem tudom, mert reggel óta suliban vagyok... De csak menni fog ez a koszorúslány! <3

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése