2014. január 29., szerda

Villámlátogatás Hammerfestbe

Hát, az éjjel természetesen semmit nem aludtunk! Nekem a karom fáj vagy a derekam. De szegény Haavard vagy a jajgatásomtól nem alszik, vagy jobb esetben (számomra) a horkolásomtól. Szóval elég nehezen indult a reggel, de fél 9 után úton voltunk.
Párom álmos:

Az út viszont gyönyörű volt! Szerencsére nagyon szép időt fogtunk ki, és a horizontot ölelgető napocska szépséges színeket festett az égre.



30 csodálatos másodpercre újra érezhettük a napsütést az arcunkon (kb.11.30kor)!!! Aki nem élt még északon, nem értheti ennek a pár másodpercnek a jelentőségét! :)

És röpke 2 és fél óra után megérkeztünk Hammerfestbe. Mivel a város elég ronda, ezért csak a reptéri irányítótoronyról mutatok képet.
Az ultrahangon szerencsére minden rendben volt, Pankával minden rendben. Nem lesz egy nagydarab csaj mikor megszületik, de ez nem is baj :) Megnéztük a szülészetet is, reméljük hamarosan újra látjuk! De legkésőbb február 15.-én, ugye Panni?!
Visszafelé pont a "naplementét" fogtuk ki (kb. 13.15kor):


Szerencsésen hazaértünk, begyújtottunk (nem én), megvacsiztunk, beszéltünk Raymonddal és Noémivel, és most már készen állunk az alvásra. Vagyis meglátjuk mi lesz ma belőle :)





Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése