2022. február 22., kedd

Harry Potter Altában

Egy nap csúszással, de...

Drága kicsi nagylányom!

A Jóisten éltessen nagyon sokáig, szeretetben, egészségben, boldogságban!

8 éves lettél, el sem hiszem. Hová lettek az évek? Egy csodálatos, jólelkű, gondoskodó, mindenkiért aggódó szeretet-bomba vagy. Annyira hálásak vagyunk, amiért a családod lehetünk. Boldog születésnapot, drága Panni!

Végre egy születésnap, amikor mindannyian egészségesek vagyunk!

Négy barátnődet hívtad meg a szombati születésnapi buliba. Igaz, utolsó nap ketten lebetegedtek, de mi így is teljes erőbedobással készültünk az ünneplésedre. A téma mi más lehetett volna, mint Harry Potter.

Mindenfélét vágtam, ragasztottam. A fenyőket még Panni festette Gigi születésnapjára, de akkor sajnos nem lettek használatba véve.



Panni készített rólam egy "lesifotót". :D

Pappa a lufik felénél megjegyezte, hogy ő bizony ki nem állhatja a lufikat... Azért hősiesen felfújta őket (igaz, a "lábadozó" tüdejével csak egy párat sikerült megtölteni, utána átváltott a pumpára).

Persze Panni megjegyezte, hogy ez nem igazán Griffendél-szín, de azért jó lesz ez is. Nem olyan egyszerű ám a megfelelő Griffendél-színeket interneten keresztül megtalálni. :) Elkészült a Tiltott rengeteg is, Aragoggal, a pókkal.

Több apróság került még, ide-oda. Dobby persze Gigi ajtaját díszíti.


Volt még "Találd meg a sebhelyet Harry homlokán" is.







Ezeket pedig Panni készítette:

A wc-tetőn pedig ki más lenne, mint Hisztis Mirtill. :) (akitől azóta is megijedek minden alkalommal, pedig én tettem fel)

Az asztalon is Harry Potter díszlet volt. Legnagyobb meglepetésünkre mind a négy barátnő eljött (kettő covidosan...).



A szokásos szülinapi hotdog után jöhetett a torta!




Két játékot játszottunk, a "Találd meg a sebhelyet" és tradicionális horgász-játékot (amiben szintén Harry Potter témájú meglepetés volt).








Kicsi és nagy egyaránt jól érezte magát. Csak nekem volt lelkiismeret-furdalásom, amiért Giginek két nekifutásra sem sikerült megtartani a születésnapját. Azért ő is kapott egy "nagytestvér-pizsamát".



Az "igazi" születésnapon is ünnepeltünk, február 21.-én. A hagyományoknak megfelelően muffinnal és dallal ébresztettük a mi drága 8-évesünket.

Iskola után pedig jöhettek az ajándékok. Hatalmas volt a boldogság!

Gigi egy Harry Potter szemüveget és egy Dobby-t gyöngyözött Panninak az oviban:

További Harry Potter kellékek:










Annyira furcsa érzés, hogy 8 év telt el Pannim születése óta. Úgy emlékszem a 48 órás vajúdásra, mintha tegnap lett volna. És most itt vagyok megint, 8 év elteltével, egy újabb élettel a pocakomban. Hihetetlen.

Panninak ma volt az utolsó napja az iskolában, vasárnapig téli szünet van. Gigi holnap még megy óvodába, ugyanis a Jéghotelbe mennek a csoporttal. Igaz, az én kis tündérem annak örül a legjobban, hogy oda-vissza busszal mehetnek. :) Pappa persze éjszakás a héten, úgyhogy ő nem nagyon lesz elérhető, de azért igyekszem/igyekszünk valami jó programot kitalálni, legalább az egyik napra (csak enyhüljön kicsit az idő, mert ma délelőtt is -22 fok volt, úgy meg azért nem olyan kellemes hosszútávon kint lenni). 

2 megjegyzés :

  1. Sok sok boldog szülinapot a nagylanynak! (Meg a kislánynak :))) a láthatatlanná tévő köpeny nagyon menő, hogy működik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! :) A köpeny mindenkit nagyon megfogott. :D Le kell tölteni egy telefonos applikációt, és az teszi a köpenyt a képernyőn láthatatlanná.

      Törlés