2014. június 6., péntek

A legszebb hang a világon



Panka kacag. De ne ám akárhogy! Hangosan és jóízűen! Egyszerűen elolvadok tőle.

Az elmúlt pár napban pedig elég savanyú volt szegénykém. Egyre inkább hajlok a gondolatra, hogy fogzik. Nem érzek még semmit, és nem is igazán tudom, mit kell látni az ínyén. A két kis csíkocska már ott van hetek óta, viszont a fogacska még sehol. A tegnapi két kaki megint nagyon folyós volt, két kis body bánta.

Tegnap és tegnapelőtt nagyon meleg volt, de komolyan. Az árnyékban volt 29 fok, a napon meg ki tudja mennyi. Én nagyon élveztem. Håvard nem annyira. Panka is szenvedett, főleg éjszaka, mert a szobában nem tudtuk 24 fok alá vinni a hőmérsékletet.

Végre, elvetettük a füvet! Olyan izgatottan várom, hogy kikeljen, mintha nem is tudom mi lenne… Reggel, délben, este locsolom. Remélem lesz belőle valami!

Remélhetőleg Panni jó passzban lesz ma is, és elmehetünk fagyit venni. Ugye, milyen számító anya vagyok?! Jó lenne sétálni vele egy kicsit, mert az elmúlt napokban nem nagyon maradt meg a babakocsiban.



Megjött a kávé-utánpótlásom is!


Vettünk nekem egy hiper-szuper edzőcipőt, egy Asics Gel-Nimbust, hátha segít majd a derék-bajomon. Mostanában nagyon szenvedek, alig birom Manócskát kiemelni az ágyból.
Elhatároztam, hogy majd eljárok kocogni egy kicsit, meglátjuk mi lesz belőle.

Most elsétálok a boltba – hogy Pankástól vagy nélküle, az pár percent belül kiderül – veszek egy kis gyümit salátának, meg a vacsorához egy-két dolgot. Na meg lottót, mert ma rejtélyes módon, a kezembe került a lottózós-kártyám – és ez biztos égi jel! Ma újdonságot eszünk, quesadilla-t, a végeredményről majd beszámolok!

És az elmaradhatatlan képek:









Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése