2014. augusztus 6., szerda

Készülődünk

Most nem tudok sok új, izgalmas hírrel szolgálni...
Az elmúlt héten Apukánk minden éjjel dolgozott, úgyhogy sokat voltunk egyedül - sajnos holnaptól megint ez lesz. De ennek ellenére jól megvagyunk Pannival, sokat játszunk, sokat sétálunk. Nagyon sokat nevet mostanában, és IMÁDOM ezt a hangot! Egyszerűen fantasztikus :)

Készülődünk Körianyu érkezésére - sok tervünk van, reméljük a nagyrészük megvalósul majd! Mindenféle élvezetnek hódolunk majd: kulináris, kulturális, sportoláris és shoppingoláris :)
A keresztelő körül is cikáznak a gondolatok, ötletek, megoldásra váró problémák. Ugyanis a ruha, amit Panninak a keresztelőre rendeltem, nem egészen olyan lett, mint amit kértem. Úgyhogy most megy a para, hogy mi legyen. Van egy hölgy, aki varrna, csillagászati összegért. Utolsó reményként, talán kapunk egyet kölcsön egy ismerősöm ismerősétől. Holnap megyek el megnézni. Lehet, hogy benézek az esküvős boltba is, állítólag itt lehet bérelni - gondolom egy vagyonért. Majd meglátjuk. Másik gondom, hogy ki, és hogyan fog nekünk fényképet készíteni a keresztelés pillanatáról. Ezen vacillálok mióta - egy elég sötét templom, világító vizű keresztelőkút, emberek körülötte, na meg egy ezerrel izgő-mozgó-nyugtanincs-kisasszony - hogy állítsam be a fényképezőgépem???! Megkérdeztem a csajszit, aki a kismamaképeket is készítette, hogy ugyan mennyiért vállalná el, hogy készít rólunk pár képet. Az összeg forintban majdnem háromjegyű - és mivel "fapados"-keresztelőre készülünk - a profi fotóst is kizártuk...
Nem baj, a lényeg az, hogy meg lesz keresztelve, ha pizsamában (ezt Apa mondta), akkor abban :)

Hú, milyen hírt olvastam ma! Olaszországban, egy lombik-klinikán összecserélték két pár embrióit, és másét ültették be nekik! Az egyikük terhes is lett, ikreket szült. Ám közben kiderült ugye, hogy ők nem a vér szerinti szülők. Persze az ikrek biológiai szülei most perre mentek, hogy megszerezzék a gyerekeket. Hihetetlen! Mi is három pár voltunk, akik egyszerre voltak leszíváson, beültetésen. Az egyik férfi sötétbőrű volt, még viccelődtünk is, hogy ha a gyerekünk csoki lesz, biztosan tudjuk, hogy elcserélték... El sem tudom képzelni, min mehetnek keresztül ezek a szülők! Akár azok, akik azért harcolnak, hogy megszerezzék a gyerekeiket, vagy a másik pár, akiktől pedig el akarják venni a őket...

Pannim nagyon oda van Torresért, és úgy tűnik - hál'Istennek - hogy kölcsönös a dolog!

 Persze a "játszóteret" is legalább annyit használja, mint Panni!
Tiszta Uri Geller ez a macska! Mielőtt kimentem pelust cserélni Pannival, rátettem a hálót a babakocsira, mert láttam, hogy Torres nagyon stíröli - nem egyszer fordult már elő, hogy belefeküdt! Hát, mire a fürdőszobából visszajöttünk, ez a látvány fogadott - hogyan csinálta, fogalmam sincs!
A hason fekvés már nagyon jól megy, Panni rájött, hogy így a tv-t is jobb nézni :) Ez zavar egy kicsit egyébként - ha megy a tv, a gyerkőc állandóan azt bámulja! Párom azzal nyugtat, hogy "legalább erősödik a nyaka".


Apánk egyébként pecázik, Pannim már két órája lefeküdt, Torres még annál is korábban. Én is megyek mindjárt :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése