2014. augusztus 13., szerda

Megjött Körianyu :)



Végre megérkezett Körianyu! Már nagyon-nagyon vártuk, és csudijó, hogy itt van!

Visszaugranék először oda, hogy szereztem Pankának keresztelőruhát. Egy ismerősünk ismerősétől kaptuk kölcsön, egyszerű, de nagyon szép. Csak az utolsó pillanatig előkét kell tartani csemetém nyakában, nehogy visszajöjjön egy kis aludttej a szép ruhára (a lelkemre kötötték, hogy mindent csak szuper-óvatosan csináljak vele).

Voltunk baba-úszáson! Nagyon jó volt, Panka nagyon élvezte! Egészen addig, amíg drága édesanyja meg nem merítette kicsit véletlenül – kicsit köhögtünk, kicsit sírtunk, de azért a jókedvünk is hamar visszatért. Az autóban úgy elaludt a drágám hazafelé. Gondoltam, hogy majd biztos nagyon jót fog éjszaka is aludni, vagy esetleg lesz egy extra hosszú délutáni szundija, de tévedtem. A szokásos 20 perc után már ki is pattantak a szemecskék, és kipihenten, mosolygósan folytatódott az este.

Kimostam Panni Böbe-babáját. Ez egy plüss-féle babó, amit az én édesem előszeretettel rágcsál. Hát, mondom, már ráférne egy mosás. Itt minden jól is ment, csak a szárítógépbe nem kellett volna betenni. Mert bizony Böbe-baba összement, azóta csak Kisböbének hívjuk. Håvard azt mondta, hogy „olyan, mintha Böbe kisbabája lenne”, meg azt is, hogy „nézd, eddig alig tudta Böbe lábfejét bekapni, most meg térdig befér a szájába”.

Vissza a repülőtérre. Nagy izgalommal vártuk Bogica érkezését. 

Jól körbe öleltük-pusziltuk egymást, Panni meg csak vigyorgott.Aztán kicsit szkeptikus lett, de gyorsan megbarátkozott a nénivel, aki igencsak hasonlít anyára, így nem is olyan félelmetes :)
Az első együtt töltött napunkat itthon töltöttük – kivéve egy gyors ’sétát’ a boltig a szakadó esőben. Panni most Bogica hátán szundizott. 


Kincsem kapott egy gyönyörű fürdőrucit Bogi egyik munkatársától, ebben is fotózkodtunk ma. A csajszi nagyon élvezte, úgy nézte magát a tükörben! 

Bogi megkapta a megkésett névnapi ajándékát Pannitól, és úgy tűnt, nagyon örült neki.



És utána Panni megkapta a papírt :)
Holnap megyünk be a városba shoppingolni – végre valakivel lehet! A többi programot majd az időjárás szerint alakítjuk.

A kerékpárverseny (Artic Race of Norway)  után jelentkezem!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése