2015. május 28., csütörtök

2 éve elválaszthatatlanok

2 évvel ezelőtt ezen a napon a pocakomba tettek egy 5 napos icipici életet... akit aztán Panninak neveztünk <3 Drága kicsi Pannim, két éve vagy a Mamma életének a része! Két éve ismerlek, két éve szeretlek mindennél jobban! Az a bizonyos köldökzsinór itt van még mindig! Látod, a Mamma már megint milyen szentimentális? A sok tanulás kezd kicsit az agyára menni... Ígérem kincsem, már nem sok van hátra! Még 12 nap, és megyünk haza Magyarországra!!!

Olyan nagylány vagy már, és olyan kis csibész! A humorodat pedig imádom! :D
Nagyon nagy dumás vagy (mint a családodban mindenki). És az állat-repertoárodon kívül most a kedvenc szavad a traktor lett. Mikor meglátsz egyet, hihetetlenül belelkesülsz, és csak azt mondogatod: "tatto" tatto". Hiába, a vér nem válik vízzé!
Szerencsére sikerült egy töredékét videóra venni:

A kedvenc boltodban mindig jó sokáig elidőzünk:



Aztán a Pappával mentetek egy kört a bevásárlókosárral:


A jeles nap alkalmából még a tulipánok is majdnem kinyíltak!


Mi pedig újra füvet vetettünk (tavaly is röhögött rajtam mindenki, hogy 'hát, itt úgysem lesz gyep' - nem is lett - de az idén újra próbálom!), és ültettünk egy szép orgonabokrot is!




Aminek a legcsodálatosabb része az, hogy MAGYAR orgona!


Szeretünk a kertben lenni!





 A jó dolog Észak-Norvégiában, hogy egész évben szánkó-szezon van :D




A napot a 15 hónapos oltással 'ünnepeltük'. Ez volt az első oltás, amit a karjába kapott (hú, de izgultam miatta). Pankának egy hangja sem volt! Nem sírt (én majdnem). Olyan büszke voltam rá! Utána játszottunk még egy kicsit az egészségházban, mielőtt a mamma megint iskolába ment. Az összes babát megszerettük!








Egyébként Panka 9390 gramm és 78 centi.

És az étvágyával sincs gond! Amit Mamma és Pappa eszik, az minden nagyon finom!



Most cseréltük át a babakocsi alját is, mostmár 'sportkocsiban' nyomjuk! Panni természetesen segített összeszerelni a dolgokat, és szívesen elment vele egy próbakörre is :)



És a kutyás-szerelem is tart még mindig. Ezt a gyöngyszemet egy barátunktól kapta:



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése